Ga je binnenkort trouwen? Dan wil je jouw gasten natuurlijk verwennen met lekker eten en drinken. In deze blog een aantal leuke tips voor catering op de bruiloft. Van buffetten, tot salades en BBQ. Meer weten? Op de pagina bruiloft catering vergelijken lees je uitgebreide informatie over dit onderwerp. Populair zijn onder andere de koude- en warme buffetten. Maar we zien tegenwoordig ook steeds meer BBQ’s en andere themabuffetten.

Catering op locatie

Cateraars zijn flexibel en kunnen het allemaal op jouw eigen droomlocatie bezorgen. Dus houd je een feest in je eigen tuin of in een andere toffe locatie? Dan is dat geen enkel probleem. Dankzij professionele catering op maat tover jij elke locatie om tot een perfecte feestlocatie waar gasten kunnen genieten van heerlijk eten en drinken.

Oosters buffet

Oosters buffet, altijd lekker! Met zorg samengesteld, verfijnde recepturen, authentiek en volop variatie…. Onze Oosterse buffetten zijn dusdanig samengesteld dat elke gast uit uw gezelschap een mooie combinatie kan opscheppen. Vlees en vegetarische gerechten van mild gekruid tot pikant… Heerlijk thuis uit eten! Met onder andere: Daging smoor, Ajam panggang, Babi Ketjap, Gehaktballetjes in pindasausl, Sambal goreng telor, Sambal goreng , Bami goreng, Nasi goreng, Kroepoek, Atjar tjampoer.

Heerlijke salades

Je kunt ook kiezen voor verschillende soorten salades en saladebuffetten. Zo kunt u op uw eigen manier uw lunch, brunch of feest een extra feestelijke tint geven. De salades worden vers bereid in eigen keuken en worden rijkelijk gegarneerd opgemaakt op schaal geleverd . Alle saladeschotels zijn per soort te bestellen voor grote groepen en worden geleverd met stokbrood ( bruin/wit ) en kruidenboter.

Een complete BBQ

De cateraar verzorgt graag een heerlijke barbecue schotel, -salades en sauzen. Vraag gerust naar de mogelijkheden. U kunt aan de hand van hetgeen u aantreft ook zelf een pakket samenstellen, waarna de cateraar een passende prijs zullen bieden.Dergelijke BBQ-pakketten worden geleverd met:Aardappelsalade, fruitsalade, pastasalade, komkommer salade, stokbrood, kruidenboter en sauzen.Meer inspiratie?
Wil je weten wat de laatste trends zijn van het trouwmenu? Bekijk dan eens deze blog van theperfectwedding.nl. Zij komen met een aantal heel originele en trendy concepten waar je zeker inspiratie uit kunt halen.