Trouwlocatie Gorinchem.

Een huwelijk dient de mooiste dag van jullie leven te worden. Een geweldige trouwlocatie hoort daar uiteraard bij. Een huwelijk is pas compleet als zowel de gasten als bruidspaar kunnen genieten van een mooie fotolocatie, een receptie, sfeervol diner en knallend bruidsfeest. Een trouwlocatie in Gorinchem kan dit allemaal bieden. Je kunt een sprookjeshuwelijk in een kasteel kiezen, trouwen in een mooie zaal of ergens buiten om een fleurig terras aan het water. Een grote bruiloft met een knallend feest waarbij je een DJ in huurt en met jouw partners de avond rond danst. De trouwlocatie biedt talloze opties als het om bruiloften gaat. Van hele luxe en uitgebreid varianten tot eenvoud zonder al te veel poespas alles is mogelijk in Gorinchem.

Ceremonie en catering

Behalve op het stadhuis kan de ceremonie ook op een andere locatie worden gehouden in Gorinchem. Op de feestlocatie bijvoorbeeld in een mooie botanische tuin indien het weer het toelaat of in de ridderzaal van een kasteel. Het voordeel is dat jouw bruiloft naar eigen wens is te organiseren. De ceremonie kan heel groot en uitgebreid maar ook klein en intiem zijn. Ook kun je kiezen voor spetterende catering met allemaal lekkere hapjes inclusief bruidstaart die jullie zelf helemaal vorm kunnen geven. De receptie met ontvangst van gasten kan met een high tea of een koffiebuffet bijvoorbeeld. Tijdens het bruidsfeest kun je een borrel organiseren met hartige (luxe) hapjes en heerlijke dranken voor iedereen. Ook tijdens het eten kun je zowel kiezen voor een uitgebreid buffet of een drie gangen diner van de kaart.

Bruidsfeest

Om een bruiloft af te sluiten kun je als einde een geweldig feest organiseren op een trouwlocatie Gorinchem. Je kunt een D.J. inhuren die jullie favoriete liedjes een voor een afspeelt, zorgen voor een heerlijke borrel met hapjes die de catering geheel verzorgt voor jullie en de gasten of bijvoorbeeld een wijn proeverij. Alles is mogelijk. Je kunt bij mooi zwoel zomerweer kiezen om het huwelijksfeest buiten te houden. Wat dacht je van samen dansen onder de sterrenhemel en maanlicht in een mooie natuurlijke omgeving als Gorinchem. Natuurlijk beleeft het bruidspaar een spetterende avond samen met alle avondgasten die de pan uit kunnen swingen tot middernacht. Een trouwlocatie in Gorinchem regelt jullie bruiloft tot in de puntjes qua mogelijkheden afgesteld op jullie persoonlijke wensen. Indien jullie weten wat jullie willen kun je een offerte opvragen om een beeld te krijgen wat zo een bruiloft kost.